Bli med på sommerkurs i agility!

Stovner Hundeklubb arrangerer Sommerkurs i Agility for sine medlemmer 2.-7. juli på Torpomoen, Ål.

Kurset passer for alle, fra nybegynnere til elte-utøvere. MELD DEG PÅ NÅ, dette blir en fin anledning til å kombinere kurs, sosialt samvær med nye og gamle klubbkamerater og flotte opplevelser i fjellheimen.

Vi starter søndag 2. juli med infomøte kl. 19.00. Mandag, tirsdag og torsdag trener vi fra kl 09.00-17.00. Fredag blir det trening fra kl 0900-1600 og så pakker vi før vi reiser hjem. Onsdag er fridag, da er det kjempefint å gå i fjellene som ligger like i nærheten, eventuelt fiske i elva eller ta en sightseeing i den flotte fjellheimen. Eller om man foretrekker å ta en dag i Ål eller Gol sentrum.

På ettermiddagene/kveldene samles vi og hygger oss sammen, kanskje med forskjellig typer spill, grilling mv. Vi tar gjerne i mot forslag til fellesaktiviteter, med eller uten hund. Vi har vært så heldige å få med oss de svært dyktige instruktørene Gondola Guttormsen og Eivind Fossum som hovedtrenere,  og med fire dagers effektiv trening er vi sikre på at dette blir en lærerik uke. Påmeldinsfrist 15. mars, meld deg på allerede nå!

Invitasjon sommerkurs

Informasjon sommerkurs