Stovner Hundeklubbs agilitystevne 4. og 5. november 2017

Årets siste store agilitystevne arrangert av Stovner Hundeklubb ble holdt i klubbens hundehall på Kløfta 4. og 5. november. Denne gangen var det rekordstor påmelding, med hele 740 starter. Det ble to flotte dager med mye flott agility. Vi takker også alle frivillige hjelpere for en flott innsats bbegge dager. Dommerne denne gangen var Graham Partridge fra England og Thomas Andersen fra Norge. Vi hadde også et flott blåbærstevne fredagen før det offisielle stevnet, en tradisjon som mange av de ferskeste setter stor pris på og som gir også de aller ferskeste anledning til å prøve seg, på en  enklere bane og med færre typer hindre.

her kan du laste ned resultatene fra stevnet:

Neste stevne er neste år, 20. og 21. januar, da med en spennende italensk dommer som aldri tidligere har vært i Nogre, Paolo Rebasti – sammen med en av vår «lokale» dommere, Helge Himle.