Bli med på sommerkurs i agility sommeren 2018 !

LAST NED INVITASJONEN OG INFORMASJON OM SOMMERURSET 2018 HER

Vi fortsetter suksessen fra Sommerkurset i fjor, og vi håper alle sammen ser frem til en hel uke med hundeglede og sosialt samvær for både to og firbente.
Ingestrand camping som ligger ved Arvika, Sverige ønsker oss velkommen til 2018-årets Sommerkurs.

Kurset passer for alle, fra nybegynnere til elte-utøvere. MELD DEG PÅ NÅ, dette blir en fin anledning til å kombinere kurs, sosialt samvær med nye og gamle klubbkamerater og flotte opplevelser.

Campingen ligger ved Glafsfjorden og har strandlinje. Vi har fått lov til å bade hundene ved hytte nr 28 (innerst i vika) Ellers er det lekeapparater for barna og man kan leie sykkel, robåt, motorbåt, sykkelbåt, minigolf og badstu. Det kan også kjøpes fiskekort i resepsjonen. Campingen arrangerer sommerleker for barna i juli, et samarbeid med andre barn fra Arvika.

Vi har booket mange av hyttene på campingen. Booking av hytter og camping gjøres til ak@stovnerhundeklubb.no

Forhåndsbetaling på kr 1000 innbetales til kontonummer 15030626734 innen 1 januar, resten betales innen 1 juni. (kurset koster kr 2800 for medlemmer, 3200,- for ikke medlemmer)
Bindenede påmelding innen 15 desember.

I fjor hadde vi masse latter og skøy og det skal vi ha i år også.
Dette er like aktuelt for dere som ikke er kommet så langt til å få masse nye erfaringer og motivasjon til å trene videre. Treningen vil bli tilpasser hver enkelt ekvipasje.

Påmelding til Sommerkurset gjøres via påmeldingsskjema på nettet via klubbens hjemmeside, under Kurs. Velg Agilitykurs,  og skriv Sommerkurs inn i feltet for kurs.

Instruktører
Vi har foreløpig vært så heldige å få me oss Bodil Mehl Wiik fra Bergen som instruktør, og vi venter svar fra andre instruktører.

LAST NED INVITASJONEN OG INFORMASJON OM SOMMERURSET 2018 HER