Dogs 4All 2017

Tusen takk til alle superflinke, hyggelige , arbeidsomme og entusiastiske Stovner medlemmer som stilte opp for klubben på Dogs4 All! Det er så hyggelig med en klubb hvor det er så mange, som viser at de er en del av Stovner Hundeklubb og at vi i fellesskap får til det vi ønsker! Stovner Hundeklubb var teknisk arrangør for Agility på Dogs4 All, med mange medlemmer som hjalp til i ringen.

Stovner Hundeklubb hadde også i år stand på Dogs4All,  massevis av hyggelige mennesker var innom, både for en hundeprat og for å bli medlem i klubben.  Over 50  nye medlemmer ble det!

Det var Stovner -hunder  både i eksteriør, lydighet og agilityringene som kom hjem med flotte resultater . Gratulerer til dere alle!

Det er noen tradisjonelle høydepunkter på årets siste NKK utstilling blant annet,  Kala trofeet i agility og vandrepokalen H.P. Pettersens minnepokal i lydighet klasse 1 og for Stovner hundene var det stor stas når følgende vant:

Gratulerer til Gøril Nordved og Woody som vant H.P.Pettersens Minnepokal

Gratulerer til Inger Bakkeby og Tinka som vant Kalatrofeet i agility klasse Large.