FB IMG 1441138309617

Stovner Hundeklubbs agilitystevne 20. og 21. januar 2018 – med startlister, tidsskjema og PM

Årets første store agilitystevne arrangert av Stovner Hundeklubb holdes i klubbens hundehall på Kløfta 20. og 21 januar 2018. Denne gangen har vi vært så heldige å  få Paolo Rebasti fra Italia som dommer, i tillegg  til vår egen Helge Himle.

Vi kjører små og mellomhunder lørdag siden det alltid er litt flere deltakerer i disse klassene til sammen enn store hunder, som konkurrerer søndag. Vi starter bege dager med klasse 3 hopp, deretter 3 agility, lag agility, agility klasse 2,  agility klasse og hopp 2 o hopp 1 til slutt.

NB: Vi minner også om blåbærstevnet som vi arrangerer fredag ettermiddag med start kl 18.00. Det er egen påmelding til dette, sendes aeliza6@gmail.com.

VELKOMMEN TIL HALLEN VÅR PÅ KLØFTA – nytt år, nye sjanser !