Lillomarka Arena.

Lillomarka Arena er nå åpen for trening – det er lys på banen fram til kl.22:30! Partitreningene i agility slutter kl.22:00 – så alle rekker å komme ut før det blir helt mørkt.

Stovner Hundeklubb har fått oppgradert sitt treningsområde på Lillomarka Arena, og det har blitt en fantastisk flott standard på anlegget. Endelig er vi tilbake igjen!

Takker medlemmene for stor tålmodighet i denne tiden som har vært, da det har vært ett stort press på hallen i løpet av denne oppgraderingstiden.

Det er som før, fortsatt en flerbruksarena som vi deler området med flere andre idrettsgrupper i Lillomarka.

Anlegget er i en startfase , så alt er ikke helt «klappet og klart» ennå, men det jobbes hardt for å få alt på plass, slik at 2019 gleder vi oss veldig til!

Du parkerer på toppen og går veien ned til venstre for hovedinngangen, og hold til venstre etter at du har passert hovedinngangen. Vær oppmerksom på at det er mange som går på rulleski  og de går fort! Ha alltid hunden din i bånd.

1/3 av agilitybanen, delen til venstre om du står med Arenahuset i ryggen, er opptatt med basiskurs på ukedagene fra kl.18:00 -20:00.

Ta kontakt med din komite om du vil trene på Lillo, eller om du har spørsmål om bruken av anlegget.