Valpetreff.

Høstens  valpetreff har begynt!!

Savnet, men nå er valpetreffet i gang igjen. Vi gleder oss til å treffe dere!

Foreløpig er det satt opp valpetreff hver tirsdag fram til 1.november.

Stovner Hundeklubb og Dyreklinikkene.

Vi starter igjen med våre populære valpetreff , første dag for valpetreffet er 25.september

Det blir valpetreff følgende dager: 2.oktober – 9.oktober- 16.oktober – 23.oktober – 30.oktober og 1.november

Valpetreffene er fra kl.18:00 -19:00

Oppmøte på parkeringsplassen til Badedammen på Grorud.

Husk pose og godbiter!

Veibeskrivelse: https://goo.gl/maps/hUowrjjbhDq

Benytt muligheten til å sosialisere valpen din med andre valper under oppsyn av en erfaren hundeinstruktør.

Ved å leke med andre valper utvikler valpen sine sosiale ferdigheter og får trening i å lese andre hunders språk.
Det er viktig at leken foregår på en måte som sikrer valpen en trygg opplevelse.

Valper er forskjellige: Noen kan være forsiktige eller usikre, mens andre kan være tøffere.

På våre valpetreff hjelper instruktøren til med å organisere valpene i passende grupper etter personlighet, størrelse og alder slik at alle valpene får en best mulig opplevelse.

Hundeinstruktøren kan også svare på spørsmål og gi råd om hundehold.

Deltakeravgift settes til kr. 50 pr. gang per valp, og kan betales med Vipps til Stovner Hundeklubb ved oppmøte eller online betaling.

Konto nr 1503 06 26769