Kamera i hallen.

Info. Vedrørende oppsett av kameraer i hallen på Kløfta.
Det har blitt satt opp to kameraer i hallen som meldt i forrige informasjon på vår hjemmeside. Anlegget ikke er aktivt ennå, det ble montert nå på torsdag. Skilt i hallen er satt opp nå i dag. Gjør oppmerksom på at dette er hjemmelagde skilt i det vi venter på de bestilte skiltene.
Skjønner at det burde ha kommet ut informasjon om dette i forkant, og at vi selvfølgelig burde ha informert før montasje ble utført. Men anlegget er ikke satt i drift ennå.
Systemet er et lukket system som ikke ligger ut på nett, så det er ingen som kan se på det som skjer i hallen «live».
Man må koble seg til med en PC, slå kode, og så eventuelt laste ned. Det vil kun være styret som kan ta ned disse dataene.
Dette er noe man håper aldri skal bli nødvendig, da anlegget er satt opp for å kunne dokumentere faktiske hendelser dersom det skulle skje noe i hallen, altså som en forsikring for å kunne i vare ta en objektiv versjon om hendelsen. Dette også for å kunne ha dokumentasjon slik at man kan legge frem fakta ved en eventuell juridisk eller økonomisk stevning av klubben, instruktører eller medlemmer av klubben.
Dataene er selvfølgelig selvslettende etter hvert, altså det blir tatt over ca. ukes gamle opptak.
Håper dette var til nytte, ellers kan dette tas opp til torsdag etter at årsmøtet er gjennomført.
Igjen beklages det at info ikke kom i forkant av monteringen.
Det vil forøvrig varsles på klubbens offisielle side når anlegges igangsettes.