Gratulerer!

Gratulerer alle medlemmer av Stovner Hundeklubb.

Det er med stor glede at det kan informeres Stovner Hundeklubbs medlemmer om at vi er så heldige å ha inngått en avtale med «Dyrenes venn». Dette gjelder veterinærtjenester for Stovner HKs medlemmer. «Dyrenes venn» har strukket seg langt for å gi Stovner hundene en god og økonomisk avtale, og stiller alle sine klinikker med sine dyktige medarbeidere til vår tjeneste.

Administrasjonen i Stovner Hundeklubb er veldig glad og fornøyd med å ha en god og seriøs veterinærtjeneste å tilby til sine medlemmer. Avtalen er foreløpig tegnet for tre år, begge parter forventer en stor aktivitet og gjensidig bruk i samarbeidet.

Dette skulle nå blitt til et møte hvor vi presenterte hele opplegget, men i disse virustider må vi komme tilbake til det. Avtalen er nå gjeldene, husk å vise gyldig Joyn eller utskrift fra NKK som viser gyldig medlemskap i Stovner Hundeklubb.

Her kan du lese litt mer og du finner også prisene som alle medlemmer i Stovner Hundeklubb får hos Dyrenes venn.