Koronavirus Tema21

Hva skjer?

Hei alle sammen!

Vi merker at trøkket på å få begynne å trene i SH blir større og større. Noe som vi alle skjønner og vi føler sterkt på selv også. Styret jobber med hvordan dette skal løses, og har valgt å komme med meldinger til våre medlemmer ved forandringer av allerede utsendt informasjon.

Styret merker seg også at det har vært en del pågang på Stovner Hundeklubbs komiteer ang. trening. Vi ber dere om å la grenkomiteene våre å få arbeidsro med sine oppgaver. Det er styret som tar avgjørelsen på når SH åpner for trening. Grenkomiteenes jobb blir å ta seg av utførelsen av treninger etter de retningslinjer som styret setter.

Det er heller ikke noe vits i å «mase» på styret eller medlemmer av styret, det legges ut informasjon når det er forandringer i informasjonen som er gitt ut tidligere.

Men vi vet jo at vi i SH har en meget kunnskapsrik medlemsmasse og styret tar gjerne imot på email, gjennomarbeidede forslag fra dere, på hvordan treningen for alle våre ca 300 treningsivrige medlemmer kan legges opp, slik at alle skal får en trygg og god trening.

Kan ikke få understreke nok hvor mye styret selv ønsker å komme i gang igjen, men det er mange forhold å ta hensyn til, og styret sitter her med et tungt ansvar.

Vi håper det står bra til med alle våre medlemmer og deres hunder, vi kommer tilbake med ny info så fort vi bare kan.

På vegne av styret

Geir Ottesen