Årsmøte 2020

Styret i Stovner hundeklubb håper alle medlemer har kommet gjennom denne vanskelige tiden vi har vært inne i nå. Det har vært lite rom for fellestreninger og vi var nødt til å utsette årsmøtet som vi skulle hatt tidligere i vår. Nå har regjeringen åpnet litt for litt og fra 15 juni åpner det opp for arrangementer for inntil 200 personer. Vi ser derfor muligheten for å avholde årsmøtet vårt.

Stovner hundeklubb inviterer til årsmøte 2020 den 17 juni kl 19.00 i treningshallen vår på Kløfta. Vi ønsker å opprettholde smittevernloven og derfor vil det ikke være noen servering av mat og drikke, og ønsker at deltakere tar med egen stol og egen drikke hvis ønskelig. Vi kommer til å gå igjennom nøyaktig det samme som var planlagt i vår, henviser derfor til tidligere invitasjon til årsmøte som ligger på hjemmesiden.

Ønsker alle velkommen til et litt annerledes årsmøtet.