Nybegynnerkurs

Stovner Hundeklubb arrangerer nybegynnerkurs i agility to, tre ganger i året. For å ha utbytte av dette kurset må hunden din kunne samarbeide med deg, og vi krever derfor at du som forkunnskaper har bronsemerket i lydighet eller tilsvarende. Aldersgrense for deltakelse er 9 måneder for små og mellomstore hunder, 12 måneder for store hunder. Kursene er populære og det er begrenset antall plasser.

Agilitytrening er basert på at samarbeidet mellom hund og fører fungerer godt. Hvis hunden ikke samarbeider lærer den ingenting, i tillegg til at den forstyrrer de andre som trener. For å delta på kurset er det derfor et krav at du og hunden din har grunnleggende ferdigheter i lydighet; bronsemerket i lydighet eller tilsvarende.

Våre nybegynnerkurs går over to hele dager og er lagt opp med vekselsvis teori- og praksisundervisning gjennom kursdagen, med etterfølgende 5 kursdager som er på ca 2 timer hver.

Sommerkurs

Vi samles en uke tidlig i sommerferien for trening og sosialt samvær. Det blir god trening på alle nivåer, her er det plass for både nybegynnere og mer erfarne utøvere. Vi har eksterne instruktører, evt også noen interne, og ikke minst er det lagt inn god tid til å bli kjent med de andre deltakerne, slappe av rundt treningsbanen og hygge seg på etteremiddag og kveld. Ta med godt humør og god treningsiver, og bli med på en flott start på sommerferien.

Klikk her for å lese mer om kurset sommeren 2018.

Minikurs

Vi fordyper oss i forskjellige temaer innen Agility. Minikurs varer i 3 til 4 timer, klubbens egne instruktører vil stå for disse kursene, og de inneholder teori og praksis. Disse holdes fortrinnsvis på Grorud i sommerhalvåret.

Andre Agilitykurs og seminarer/workshops

Klubben arrangerer fra tid til annen også andre agiltykurs av forskjellig art, av forskjellig varighet og for forskjellige nivåer og målgrupper. Disse kursene arrangeres primært for klubbens egne aktive medlemmer, men dersom det er ledige plasser vil disse tilbys eksternt. Kursene annonseres da i treningshallen og på nettsidene.