Stevner:
For å få arrangert våre stevner er vi avhengige at medlemmene bidrar på gjennomføringen.
Det å være med å arrangere stevner vil gi deg verdifull innsikt i hvordan brukskonkurranser gjennomføres, og vil være en fordel for deg når du skal starte selv.

Vi gir full opplæring i forkant, og alle som hjelper til skal være komfortable med oppgavene de har på stevnet.
Kan du bidra på en eller flere av våre planlagte stevner, send en e-post til bhk@stovnerhundeklubb.no

Trening:
Mer om treningsmuligheter innenfor brukshund finner du under TRENING (link)

Kurs:
Informasjon om kurs som brukshundkomiteen arrangerer finner du under KURS (link)

Stevner 2017

Meld deg på her!

Dato Type Beskrivelse Dommer 1 Dommer 2 Sted
25.04.2017 Prøve Ferdselsprøve Heidi Tokstad   Trafikkstasjonen på Kjeller
09.05.2017 Stevne Sporstevne CD - kveld Widar Bratlie Heidi Tokstad Hvaltjern
17.06.2017 Stevne Runderingsstevne alle klasser Widar Bratlie Geir Kildebo Hvaltjern
18.06.2017 Stevne Runderingsstevne alle klasser Widar Bratlie Geir Kildebo Hvaltjern