Kursoversikt – BRUKSHUND

Gledelig for oss opplever vi stor pågang på kursene våre.
Medlemmer og  de som er med på å bidra ved stevner og annet arbeid i klubben blir prioritert ved fulltegnet kurs. (Forutsetter at man melder seg på innen påmeldingsfristen).

Nederst på denne siden så finner dere litt praktisk informasjon om frister, betaling osv.

NB. Vi (brukshundkomiteen) arrangerer også partitreninger innenfor bruks – les mer om dette HER

FELTSØK KURS

Instruktør: Chatrine Johansen

Dato: 29. – 30. august
Lørdag: 29. august kl. 10 – 16
Søndag:  30. august kl. 10 – 16

Sted: Romerike

Pris: 1700 (medlemmer)/ 1900 (ikke medlemmer)

Påmeldingsfrist: 12. august

Kurset egner seg for deg som ønsker å lære mer om øvelsen feltsøk.
Egner seg for deg som skal konkurrere, men også for deg som ønsker å trene feltsøk for å aktivisere din hund.
Individuell oppfølging, få deltagere.
NB. Hunden må være villig til å bære /holde en gjenstand & komme når du roper. (Vi trener en og en hund).

(BRUKS)LYDIGHET

Instruktør: Hege Johnsen
Dato: Lørdag 22. august  og Lørdag 19. september  KL.  9-14
Sted: Hvalstjern, Fetsund

Pris: 1700 (medlemmer) / 1900 (ikke medlemmer)

Påmeldingsfrist: 4. augsust (fortur for medlemmer ved påmelding før fristen)

Individuell oppfølging – alle nivåer –  max 6 deltagere

Om kurset:
Kurset egner seg for deg som ønsker å konkurrere, og ønsker å få hjelp til øvelser og andre detaljer (fokus, samarbeid, konsentrasjon, fart, glede, sette sammen ett program).
Vi regner med stor pågang. Er du medlem av SHK så har du fortur ved påmelding før fristen.

SPORKURS  (Jorde)

Instruktør: Mer informasjon kommer senere

Dato:
Lørdag:
Søndag:

Sted: Øvre Romerike

Pris: 1700 (medlemmer)/ 1900 (ikke medlemmer)

Påmeldingsfrist:

Kurset egner seg for deg som ønsker å lære mer om sportrening.
Egner seg også for deg som trener mot spor i RIK programmet.

APPORTERINGSKURS

Instruktør: Rosita Johansen

Dato: 3. – 4. oktober

Sted: Romerike

Pris: 1600 (medlemmer)/ 1800 (ikke medlemmer)

Påmeldingsfrist: 14. september

Apportering fra A til Å.
Fyll opp verktøykassen din innen apportering, både innen lydighet og feltsøk/spor.
Egner seg for deg som skal konkurrere, men også deg som ønsker å lære hunden å appoertere til «husbruk».

RUNDERINGSKURS

Instruktør:

Dato: Ikke planlagt for høsten 2020

Sted: Romerike – området

Pris:

Påmeldingsfrist:

Kurset egner seg for deg som ønsker å lære mer om rundering(NBF).
Både nybegynnere og videregående kan delta.
Individuell oppfølging- alle nivåer.

TEMAKURS   –  FREMADSENDING (NBF)

Instruktør:
Dato: Ikke planlagt
Pris:

Kurset starter opp med teori, men vil i hovedsak være praktisk rettet.
Passer for deg som ønsker hjelp med øvelsen fremadsending i NBF programmet. (Eventuelt gå foran i line)

Vi trener en og en hund, og ved å følge med på hverandres hunder lærer man mye.
Max antall deltagere er 6

GENERELL KURSINFORMASJON

Prioritering

Våre kurs er åpne både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ved fulltegning vil Stovners medlemmer vil bli prioritert og ved stor pågang vil de av medlemmene som har bidratt med dugnadsinnsats for BHK, eksempelvis ved å hjelpe til på våre stevner, hatt ansvar for treninger etc bli prioritert.

Automatisk svar
Når du melder deg på kurset så får du ett automatisk svar om at vi har mottatt din påmelding til det aktuelle kurset. Der finnes også litt ekstra informasjon.
Viktig! Har du ikke fått dette svaret – send oss en mail: bhk@stovnerhundeklubb.no

Betaling
Etter at påmeldingsfristen er ute vil vi sende ut mer informasjon om det enkelte kurs, sammen med betalingsinformasjon.
Betalingsfristen er normalt sett 1 uke etter påmeldingsfristen/vi har sendt ut informasjon.

Når får du mer informasjon?
En generell regel er at du vil få kursinformasjon/betalingsinformasjon etter at påmeldingsfristen er gått ut.
Men, dersom kurset er fulltegnet før fristen, og alle detaljer mht gjennomføringen av kurset er klare, vil du kunne få kursinformasjon tidligere.
(Vi opplyser om dette her fordi noen lurer på hvorfor de får informasjon om et kurs som starter senere enn ett annet de har meldt på. Det har altså sin forklaring.)

Påmeldt til kurs – men forhindret til å delta?
Påmelding til våre kurs er økonomisk bindende. Det betyr at dersom du trekker deg fra kurset så står du økonomisk ansvarlig for kursplassen. Men, dersom en annen ekvipasje kan ta din plass slipper du selvsagt å betale. Jo nærmere kursstart du gir beskjed om forfall, jo mindre er muligheten for at vi klarer å fylle opp din kursplass.

Venteliste
De som ikke får plass på kurset de har meldt på til vil få tilbud om å stå på venteliste.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send en mail til: bhk@stovnerhundeklubb.no