Kursoversikt – BRUKSHUND

Gledelig for oss opplever vi stor pågang på kursene våre.
Medlemmer og  de som er med på å bidra ved stevner og annet arbeid i klubben blir prioritert ved fulltegnet kurs. (Forutsetter at man melder seg på innen påmeldingsfristen).

Nederst på denne siden så finner dere litt praktisk informasjon om frister, betaling osv.

NB. Vi (brukshundkomiteen) arrangerer også partitreninger innenfor bruks – les mer om dette HER

SPORKURS

Instruktør: Tom Skjellerud

Dato:
Fredag: 10. mai 2019, Kl. 18-20
Lørdag: 11. mai 2019, Kl. 9-17
Søndag: 12. mai 2019, Kl. 9-17

Sted:
Øvre Romerike

Pris: 1900 / 2100

Påmeldingsfrist: 1. april

Kurset egner seg for deg som ønsker å lære mer om spor (NBF).
Både nybegynnere og videregående kan delta.
Individuell oppfølging

BRUKSLYDIGHET (NBF programmet)

Instruktør: Anne Gry Øyeflaten
Dato: 22 – 23 juni 2019
Sted: Hvalstjern, Fetsund

Pris: 1800 (medlemmer) / 2000 (ikke medlemmer)

Påmeldingsfrist: 22. mai

Du velger selv hva du ønsker hjelp med.
Eks. motivasjon, belønninger, grunnferdigheter, innlæring av moment, kjeder, hvordan forberede hunden til stevne, etc.

Vi trener en og en hund, og ved å følge med på hverandres hunder lærer man mye.
Individuell oppfølging – alle nivåer –  max 6 deltagere

TEMAKURS   –  FREMADSENDING (NBF)

Instruktør:
Dato: Ikke planlagt for våren 2019
Pris:

Kurset starter opp med teori, men vil i hovedsak være praktisk rettet.
Passer for deg som ønsker hjelp med øvelsen fremadsending i NBF programmet. (Eventuelt gå foran i line)

Vi trener en og en hund, og ved å følge med på hverandres hunder lærer man mye.
Max antall deltagere er 6

Individuell oppfølging – alle nivåer –  max 6 deltagere

RUNDERINGSKURS

Ikke planlagt for våren 2019

GENERELL KURSINFORMASJON

Prioritering

Våre kurs er åpne både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ved fulltegning vil Stovners medlemmer vil bli prioritert og ved stor pågang vil de av medlemmene som har bidratt med dugnadsinnsats for BHK, eksempelvis ved å hjelpe til på våre stevner, hatt ansvar for treninger etc bli prioritert.

Automatisk svar
Når du melder deg på kurset så får du ett automatisk svar om at vi har mottatt din påmelding til det aktuelle kurset. Der finnes også litt ekstra informasjon.
Viktig! Har du ikke fått dette svaret – send oss en mail: bhk@stovnerhundeklubb.no

Betaling
Etter at påmeldingsfristen er ute vil vi sende ut mer informasjon om det enkelte kurs, sammen med betalingsinformasjon.
Betalingsfristen er normalt sett 1 uke etter påmeldingsfristen/vi har sendt ut informasjon.

Når får du mer informasjon?
En generell regel er at du vil få kursinformasjon/betalingsinformasjon etter at påmeldingsfristen er gått ut.
Men, dersom kurset er fulltegnet før fristen, og alle detaljer mht gjennomføringen av kurset er klare, vil du kunne få kursinformasjon tidligere.
(Vi opplyser om dette her fordi noen lurer på hvorfor de får informasjon om et kurs som starter senere enn ett annet de har meldt på. Det har altså sin forklaring.)

Påmeldt til kurs – men forhindret til å delta?
Påmelding til våre kurs er økonomisk bindende. Det betyr at dersom du trekker deg fra kurset så står du økonomisk ansvarlig for kursplassen. Men, dersom en annen ekvipasje kan ta din plass slipper du selvsagt å betale. Jo nærmere kursstart du gir beskjed om forfall, jo mindre er muligheten for at vi klarer å fylle opp din kursplass.

Venteliste
De som ikke får plass på kurset de har meldt på til vil få tilbud om å stå på venteliste.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send en mail til: bhk@stovnerhundeklubb.no