Kursoversikt – BRUKSHUND

Gledelig for oss opplever vi stor pågang på kursene våre.
Medlemmer og  de som er med på å bidra ved stevner og annet arbeid i klubben blir prioritert ved fulltegnet kurs. (Forutsetter at man melder seg på innen påmeldingsfristen).

Nederst på denne siden så finner dere litt praktisk informasjon om frister, betaling osv.

Sporkurs

Instruktør: Morten Hansen
Fredag 6. oktober 18-21
Lørdag 7. oktober 9-17
Søndag 8. oktober 9-17
Sted: Spydeberg/Romerike/Oslo-området
Pris: 1700 (medlemmer) / 2000 (ikke medlemmer)
Påmeldingsfrist: 11 september

Kurset egner seg for deg som ønsker å lære mer om spor (NBF).
Både nybegynnere og videregående kan delta. Individuell oppfølging.

sporkurs-host2017

Runderingskurs

Instruktør: Tom Larsen
Dato: 13-15 oktober
Sted: Øvre Romerike
Pris: 2000 (medlemmer) / 2400 (ikke medlemmer)
Påmeldingsfrist 26. september

Klikk HER for kursannonsen

Brukslydighet (FULLT)

Instruktør: Anne Gry Øyeflaten
Dato:  16-17 september  kl. 9-16
Sted: Hvalstjern, Fetsund
Pris: 1400 (medlemmer) / 1700 (ikke medlemmer)
Påmeldingsfrist: 1. september

brukslydighet-host2017

Generell kursinformasjon

Prioritering

Våre kurs er åpne både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ved fulltegning vil Stovners medlemmer vil bli prioritert og ved stor pågang vil de av medlemmene som har bidratt med dugnadsinnsats for BHK, eksempelvis ved å hjelpe til på våre stevner, hatt ansvar for treninger etc bli prioritert.

Automatisk svar
Når du melder deg på kurset så får du ett automatisk svar om at vi har mottatt din påmelding til det aktuelle kurset. Der finnes også litt ekstra informasjon.
Viktig! Har du ikke fått dette svaret – send oss en mail: bhk@stovnerhundeklubb.no

Betaling
Etter at påmeldingsfristen er ute vil vi sende ut mer informasjon om det enkelte kurs, sammen med betalingsinformasjon.

Når får du mer informasjon?
En generell regel er at du vil få kursinformasjon/betalingsinformasjon etter at påmeldingsfristen er gått ut.
Men, dersom kurset er fulltegnet før fristen, og alle detaljer mht gjennomføringen av kurset er klare, vil du kunne få kursinformasjon tidligere.
(Vi opplyser om dette her fordi noen lurer på hvorfor de får informasjon om et kurs som starter senere enn ett annet de har meldt på. Det har altså sin forklaring.)

Påmeldt til kurs – men forhindret til å delta?
Påmelding til våre kurs er økonomisk bindende. Det betyr at dersom du trekker deg fra kurset så står du økonomisk ansvarlig for kursplassen. Men, dersom en annen ekvipasje kan ta din plass slipper du selvsagt å betale. Jo nærmere kursstart du gir beskjed om forfall, jo mindre er muligheten for at vi klarer å fylle opp din kursplass.

Venteliste
De som ikke får plass på kurset de har meldt på til vil få tilbud om å stå på venteliste.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?

Send en mail til: bhk@stovnerhundeklubb.no