Fellestrening

Tirsdag 25-9-2018 Konkurransetrening Kløfta (halv hall) 1800 til 2000

Det blir konkurranse trening i ene halvdelen av hallen. Det blir tilpasset alle klasser. Det settes opp 4 øvelser som skal utføres og øvelse 5 er valgfri for evt en ekstra belønning. Meld på ved å kommentere på dette innlegget. Vi hjelper hverandre med å være ‘dommer’ og konk ledere.

Påmelding: via innlegget fra 7-9 på FB, Stovner Hundeklubb – LYDIGHET eller mail til lp@stovnerhundeklubb.no

Gratis kurs tilbud til LP utøvere som har betalt for trening i Kløfta hallen

På følgende fredag i 2018 avholdes det gratis ‘kurs’ til alle LP utøverne i Stovner HK som har betalt fra trening i Kløfta hallen.

Instruktør er ansvarlig for gjennomføring og alle hjelper hverandre.

Dato                Instruktør

12-10-2018       Gøril Nordve

26-10-2018       Solgunn Roarsen

16-11-2018         Else-Helene Nesset

30-11-2018         Else-Helene Nesset

Påmelding sendes lp@stovnerhundeklubb.no

I vinterhalvåret avholdes fellestreninger i hallen på Kløfte.
Søndre Hauger Gård

Fellestreninger: tirsdag og torsdag fra 1800 til 2000.
På tirsdager har en av medlemmene ansvar for treningen, dvs at denne arrangerer fellesøvelsene.
Medlemmene kan også spørre den ansvarlige om hjelp dersom de har noen spørsmål. Liste over ansvarlig henger i hallen på Kløfta.
Utover dette kan medlemmer som har betalt treningsavgift trene i hallen vi disponerer på Søndre Hauger gård på Kløfta eller på treningsfeltet vårt på Lillo arena på Grorud når man måtte ønske, såfremt hallen/området er ledig.
Se oversikt over treningstider i hallen her.

Du kan også finne nyttig informasjon på facebookgruppen vår for Lydighet.
Har du lyst til å trene sammen med noen er det bare å spørre her.

Priser og treningsavgifter
Priser for trening kan sees her.
Alle treningsavgifter som gjelder lydighet betales inn til kontonummer 1503 06 26750.