Smeller i Stovner Hundeklubb

Informasjon om kurser og partitreninger som arrangeres i Stovner Hundeklubb publiseres på denne siden, samt i eget nyhetsbrev for Smeller.
Ønsker du å motta nyhetsbrevet, send en mail til oss på: smeller@stovnerhundeklubb.no.

Du treffer også Smeller-entusiastene i Stovner på deres egen  facebook-side.

Er du interessert i kurs innenfor smeller klikk her

Om Smeller

Smeller er en relativ ny hundesport som er avledet fra spesialsøk. Smeller er hundesporten for alle som liker nesearbeid – og utfordringen som ligger i at hver konkurranse byr på nye lukter og søksområder, som er ukjente for deltakerne!

Smeller er ingen fysisk krevende sport hverken for hund eller fører, men består av rene søksøvelser som setter krav til konsentrasjon hos både hund og fører. Smeller passer for alle enten om du kun ønsker å aktivisere hunden din eller om du også ønsker å konkurrere med hunden din i Smeller og kan nok være en ypperlig ekstragren for de som ønsker.

Les mer om sporten på Smeller.no.

Smellerkomiteen

Tor Mølmesdal 957 65 369