Smellerkurs

• 11.- 13. august: Smeller intro- og grunnkurs (del 1) – Klasse I – Øvelse 1 og 2 (bane- og kassesøk) – instruktør Stig Meier Berg. Invitasjon (PDF)
  • 18.- 20. august: Smeller intro- og grunnkurs (del 1) – Klasse I – Øvelse 1 og 2 (bane- og kassesøk) – instruktør Eva-Doris Halse. Invitasjon (PDF)
  • 25.- 27. august: Spesialsøk – Modul II (ID-spor) – instruktør Stig Meier Berg. Invitasjon (PDF)
  • 09.- 10. september: Smeller grunnkurs (del 2) – Klasse I – Øvelse 3 og 4 (rom- og kjøretøysøk) – instruktør Eva-Doris Halse. Invitasjon (PDF)
  • 15.- 17.  september: Smeller konkurransekurs – Klasse I – instruktør Stig Meier Berg. Invitasjon (PDF)
  • 22.- 24. september: Smeller grunnkurs (del 1) – Klasse II – instruktør Stig Meier Berg. Invitasjon (PDF)
  • 14.- 15. oktober: Smeller grunnkurs (del 2) – Klasse I – Øvelse 3 og 4 (rom- og kjøretøysøk) – instruktør Eva-Doris Halse. Invitasjon (PDF)

Parti treninger

• 22. august – 10. oktober: Partitrening for nybegynnere. Instruktør er Eva-Doris Halse og partitreningene går over 8 ganger på tirsdager. Deltakelse koster kr 800 pr ekvipasje. Påmelding her
  • 14. september – 16. november: Partitrening for vidrekomne. Instruktør er Anneli Høiden og partitreningene går over 10 ganger på torsdager. Deltakelse koster kr 1 000 pr ekvipasje. Påmelding her
  • 17. oktober – 12. desember: Partitrening for ekvipasjer med noe SMELLER treningsbakgrunn, og gjennomført grunnkurs del 1 og 2. Instruktør er Tommy Akre og partitreningene går over 8 ganger på tirsdager. Deltakelse koster kr 800 pr ekvipasje. Observatører betaler 400 men stiller da uten hund. Påmelding her

Kostnaden på selve partitreningen dekker tilgang til instruktør på partitreningene. For å kunne delta på partitreninger må treningsavgiften være innbetalt. Denne er for tiden kr. 500 for hele 2017.

Generell kursinformatjon

Prioritering
Våre kurs er åpne både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ved fulltegning vil Stovners medlemmer vil bli prioritert og ved stor pågang vil de av medlemmene som har bidratt med dugnadsinnsats for BHK, eksempelvis ved å hjelpe til på våre stevner, hatt ansvar for treninger etc bli prioritert.

Automatisk svar
Når du melder deg på kurset så får du ett automatisk svar om at vi har mottatt din påmelding til det aktuelle kurset.

Betaling
Etter at påmeldingsfristen er ute vil vi sende ut mer informasjon om det enkelte kurs, sammen med betalingsinformasjon.

Når får du mer informasjon?
En generell regel er at du vil få kursinformasjon/betalingsinformasjon etter at påmeldingsfristen er gått ut.
Men, dersom kurset er fulltegnet før fristen, og alle detaljer mht gjennomføringen av kurset er klare, vil du kunne få kursinformasjon tidligere.
(Vi opplyser om dette her fordi noen lurer på hvorfor de får informasjon om et kurs som starter senere enn ett annet de har meldt på. Det har altså sin forklaring.)

Påmeldt til kurs – men forhindret til å delta?
Påmelding til våre kurs er økonomisk bindende. Det betyr at dersom du trekker deg fra kurset så står du økonomisk ansvarlig for kursplassen. Men, dersom en annen ekvipasje kan ta din plass slipper du selvsagt å betale. Jo nærmere kursstart du gir beskjed om forfall, jo mindre er muligheten for at vi klarer å fylle opp din kursplass.

Venteliste
De som ikke får plass på kurset de har meldt på til vil få tilbud om å stå på venteliste.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?
Send oss en mail- brukshundkomiteen: smeller@stovnerhundeklubb.no