Smellerkurs

Klikk på knappen «Påmelding» til høyre på siden (nederst på siden om du er på en mobil enhet) for å fylle ut bindende påmeldingsskjema.

Det er ingen Smeller-kurs åpne for påmelding pr. i dag.

Generell kursinformatjon

Prioritering
Våre kurs er åpne både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ved fulltegning vil Stovners medlemmer vil bli prioritert og ved stor pågang vil de av medlemmene som har bidratt med dugnadsinnsats for SHK, eksempelvis ved å hjelpe til på våre stevner, hatt ansvar for treninger etc bli prioritert.

Automatisk svar
Når du melder deg på kurset så får du ett automatisk svar om at vi har mottatt din påmelding til det aktuelle kurset.

Betaling
Etter at påmeldingsfristen er ute vil vi sende ut mer informasjon om det enkelte kurs, sammen med betalingsinformasjon.
Smeller sitt kontonummer er: 1506.01.41344

Når får du mer informasjon?
En generell regel er at du vil få kursinformasjon/betalingsinformasjon etter at påmeldingsfristen er gått ut.
Men, dersom kurset er fulltegnet før fristen, og alle detaljer mht gjennomføringen av kurset er klare, vil du kunne få kursinformasjon tidligere.
(Vi opplyser om dette her fordi noen lurer på hvorfor de får informasjon om et kurs som starter senere enn ett annet de har meldt på. Det har altså sin forklaring.)

Påmeldt til kurs – men forhindret til å delta?
Påmelding til våre kurs er økonomisk bindende. Det betyr at dersom du trekker deg fra kurset så står du økonomisk ansvarlig for kursplassen. Men, dersom en annen ekvipasje kan ta din plass slipper du selvsagt å betale. Jo nærmere kursstart du gir beskjed om forfall, jo mindre er muligheten for at vi klarer å fylle opp din kursplass.

Venteliste
De som ikke får plass på kurset de har meldt på til vil få tilbud om å stå på venteliste.

Fikk du ikke svar på det du lurte på?
Send oss en mail: smeller@stovnerhundeklubb.no