LP/Rally/Bruks Kløftahallen

Oppdatering 25.9.20
Det er foretatt et par endringer når det gjelder fritrening på Lillo og i Kløftahallen.

* Fritrening bookes nå som 2 timer av gangen, og ikke 1 1/2 time slik som tidligere.
* Det åpnes opp for at inntil 10 utøvere kan booke fritrening samtidig.
* Dersom man har betalt treningsavgift for 2 eller flere hunder kan man booke dobbelttime (2×2 timer).
* Trener man kun én hund kan dobbelttimer bookes dagen i forveien dersom man ser at det er ledig i kalenderen.

Husk at alle utøvere må lese Stovner Hundeklubb sin smittevernveileder før det kan bookes treningstid. Bekreftelse på lest smittevernveileder sendes til lp@stovnerhundeklubb.no

Oppdatering 28.09.20
Tidligere kunne man ha maks 3 treningsøkter i hallen per uke. Nå er dette avhengig av hvor mange hunder man har betalt treningsavgift for.

1 hund: maks 4 økter i uken
2 hunder: maks 6 økter i uken
3 hunder (+): maks 8 økter i uken

En økt tilsvarer 2 timer.

Mandag 14-16
Tirsdag 20-22
Torsdag 12-14
Søndag 10-12