Dette er hallfordeling i hallen på Kløfta 2018.

NB:  Bruks har hallen på torsdager fra kl.20:00 -22:00. I sommerhalvåret, fra 1.mai til 1.september,  kan smeller dele denne tiden med bruks.

Husk å fornye treningsavgiften (den forfaller 1. januar og 1. juli).

Alle medlemmer ønskes en riktig god trening!

Ordensregler for Kløftahallen.

Her kan du laste ned og lese ordensreglene for Kløftahallen.

Lillomarka Arena

Lillomarka Arena er nå åpen for trening – det er lys på banen fram til kl.22:30!

Stovner Hundeklubb har fått oppgradert sitt treningsområde på Lillomarka Arena, og det har blitt en fantastisk flott standard på anlegget. Endelig er vi tilbake igjen!

Det er som før, fortsatt en flerbruksanlegg som vi deler med flere andre idretts grupper i Lillomarka.

Banen er åpen for egentrening, dersom det ikke er kurs eller partitreninger der. Sjekk kalenderen får du drar hjemmefra!

Anlegget er i en startfase , så alt er ikke helt «klappet og klart» ennå, men det jobbes hardt for å få alt på plass, slik at i 2019 vil det meste være på plass.

Du parkerer på toppen og går veien ned til venstre for hovedinngangen, og hold til venstre etter at du har passert hovedinngangen. Vær oppmerksom på at det er mange som går på rulleski  og de går fort! Ha alltid hunden din i bånd.

1/3 av agilitybanen, delen til venstre om du står med Arenahuset i ryggen, er opptatt med basiskurs på ukedagene fra kl.18:00 -20:30.

Partitreningene i agility  slutter kl.20:00 på tirsdager og torsdager, mandag og onsdag kl.22:00.

I Hundestuen har smellergjengen treninger, sjekk kalenderen når hundestuen er ledig.

Ta kontakt med din komité om du vil trene på Lillo, eller om du har spørsmål om bruken av anlegget.