Vis din klubbtilhørighet og bruk klubbeffekter på alle treninger og stevner!

Noen av klubb-klærne kan kjøpes hos Comet Sport Lillestrøm, som vi har en god avtale med. I denne forretningen vil Stovners medlemmer kunne få opptil 20% rabatt på alle varer (unntatt tilbudsvarer) mot å vise medlemskort (eller kvittering for betalt medlemsavgift).

T-skjorter

Kortermet T-shirt med logo – velg mellom fargene kongeblå eller sort.
Her har vi størrelsene Small, Medium, Large og X-Large.

Tynn fleece jakke.

Tynn fleece jakke med to glidelåslommer i fargen kongeblå. Stovner logo på rygg og forstykke.

Vår klubbjakke.

Vi har Hundeførerjakken til Canelana som vår klubbjakke.

Hundeførerjakken fås i blå med hvitt broderi, eller i sort med hvitt broderi. Stovner logo er brodert på rygg og forstykke. Du kan velg om du vil ha navnet ditt under logoen på forstykket. Jakkene er gjennomfarget, dvs fargen er blå eller sort også på innsiden.

Bestilling blir gjort ca 1 gang i året.

Tykkere fleece jakke.

Denne jakken fås i dame eller herremodell. Fargen er kongeblå med brodert Stovner Hundeklubb logo på forstykke. Jakken er fra Canelana og har to side-lommer med glidelås og fås i str.  XS -XXXL.

Bestilling blir gjort ca 1 gang i året.

Fleece lue.

Lue lik den litt tykkere fleece-jakken med Stovner Hundeklubb logo brodert i hvitt foran. Vi har luer for salg , send mail til kik@stovnerhundeklubb.no. Luen koster kr.150,00