Nyhetsbrev med siste nytt fra Stovner Bruks`n. Problemer med å se det? Se det i webleseren.

Vi arrangerer forberedende kurs til ferdelsprøven 17.-19. mars og ferdelsprøve 25. april.

Vi arrangerer forberedende kurs til ferdselsprøven 17.-19. mars. Ferdselsprøven avholdes kl. 18.00 den 25. april på Kjeller. Du må ikke ha gjennomført kurset for å avlegge prøven.

Bestått ferdselsprøve gir tittel BH til stambokførte hunder. Det er også et krav om mentaltesting av hund for å starte i bruks fra klasse C og oppover og bestått ferdselsprøve anses som tilstrekkelig. Det anbefales et nivå lydighet på tilsvarende bronsjemerkenivå på hundene som skal delta på dette kurset.

Feltsøk er en viktig øvelse i brukskonkurranser

Vi tilbyr kurs i feltsøk med Anne Gry Øyeflaten. Forutsetningen for å være med på kurset er at hunden kan hente en gjenstand og levere til hundefører.

Feltsøk inngår i både spor og runderings-onkurranser. I tillegg til å være viktig i konkurranser er feltsøk også en øvelse de fleste hunder elsker og gir en rask aktivisering av hunden.

Brukslydighet med Benny Steen

Benny Steen har trent, konkurrert og vært instruktør innen spor og brukslydighet i over 35 år. De siste 15 år har han i tillegg trent og konkurrent innen jakt. Han stiller krav til og fokuserer på grunnleggende lydighet. Uten et godt grunnlag er det vanskelig å komme videre i utviklingen av hunden. Hunden skal fungere like bra i konkurransesammenheng som når du trener.


Sporkurs med Jan Gyllensten

fs

Jan Gyllensten

Jan Gyllensteen holder sporkurs 21.-23. april. Det praktiske kurset (lørdag og søndag) er fullt, men det er plass til å delta på teorigjennomgangen fredag kveld fra kl 18.00. Gyllensten har unik og lang erfaring i sitt arbeid som hundefører, instruktør og utdanningsleder i over 25 år ved politiets hundejeneste og erfaring med trening og bruk av hund i tjeneste. Gyllensten ansees å være en av sveriges fremste instruktører når det gjelder sporarbeid.

Ønsker du å delta på teorikveld, dele erfaringer og treffe andre sporinteresserte send en e-post til bhk@stovnerhundeklubb.no. 

Teorikveld 21. april på HIOA, Kjeller kr. 200,-.

Fellestreninger på Hvaltjern på onsdager. Trening på skudd, fellesdekk og lydighet.

Oppstart onsdag 3. mai og trening hver onsdag til og med 28. juni.

En ansvarlig representant fra BHK komiteen tilrettelegger for skudd og fellesdekk. Skudd kl 1800. Fellesdekk kl 1830.

Treningene gjennomføres under mottoet «alle stiller opp for alle».

Aktiviteter 2017


Husk at dersom du deltar på klubbens partitreninger eller trener i hallen, må du huske å starte for Stovner dersom du skal konkurrere innen bruks.

facebook

Har du husket å betale trenings-avgiften for halltrening ?
Perioden 01.01. - 30.06. hadde forfall 01.01.

Treningssamling, spor og rundering, Håverud 31. mars - 2. april

Du får dette nyhetsbrevet fordi du står på vår mailingliste fra tidligere aktiviteter eller fordi du har registrert deg som mottager av vårt nyhetsbrev.

Ønsker du å avslutte ditt abonnement, klikk her