Velkommen til Stovner Hundeklubbs romjulsstevne i agility 29.-30. desember

Velkommen til Stovner Hundeklubbs romjulsstevne i agility 29.-30. desember

Vi ønsker velkommen til et hyggelig ROMJULSSTEVNE i agility, i hallen vår på Kløfta. Stevnet er et vanlig offisielt stevne, med fullt program – som vanlig med små og medium hunder lørdag og klasse stor søndag. Denne gangen er det Kirsten Bjørnelykke og Jon G. Olsen som er dommere. Kirsten starter lørdag med Hopp3, Agility3 og lag, så overtar Jon G. med AG2, AG1, Hopp2 og Hopp1. Søndagen starter Jon G. med Hopp3, Agility3 og lag, så overtar Kirsten med AG2, AG1, Hopp2 og Hopp1.

Vi håper mange vil benytte anledningen denne helgen i romjulen til å ta med hunden på et hyggelig agilitystevne, midt mellom juleribbe og julepølse og nyttårsraketter og kalkun. Hjertelig velkomne skal dere være !

VELKOMMEN TIL ROMJULS-STEVNET VÅRT I HALLEN PÅ KLØFTA !

SE RESULTATLISTENE FRA STEVET HER