Klubbtøy fra Trimtex

Nettbutikken fra Trimtex er nå åpnet!

Det er nå åpen nettbutikk fram til 08.08.2021. Etter dette er nettbutikken stengt, og det vil ikke være noen mulighet for å bestille klubbtøy etter denne dato.

I nettbutikken velger du hva du måtte ønske av jakke, vest, t-skjorte, bukse eller tights – bestiller og betaler. Klubbtøyet kommer i posten rett til deg. Forventet levering er i uke 37.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

• Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  • Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
  • Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/StovnerHundeklubb2021
  • Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: StovnerHundeklubb2021
  • Du skal motta en ordrebekreftelse fra Trimtex når din ordre har gått gjennom.

Anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brukere av Internett Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.