AVLYST – Nybegynnerkurs i Rallylydighet 8-9 jan

Avlyst pga corona restriksjoner.

Stovner hundeklubb tilbyr kurs til deg som er nybegynner og har lyst til å lære deg rallylydighet!

Kurset vil foregå i innendørs i oppvarmet kløftahallen over to dager fra 10-16.

Dato 8-9 januar.

Det blir innlæring av skilter og forklaring av regler.Rallylydighet er en hundesport som er veldig positiv for hunden. Det er lov og oppfordres til å rose hunden gjennom banen, selv i konkurranse!

Dette grunnkurset/introduksjonskurset i rallylydighet passer for alle som ønsker å få en god innføring i denne morsomme sporten. Kurset gir en grundig gjennomgang av alle skiltene i klasse 1, regler for konkurranse, grunnferdigheter, hvordan gå en bane, og banebygging.

Målet med kurset er å gi ekvipasjene kunnskap og trygghet til å kunne starte med konkurrering i klasse 1.

Det er max 10 deltagere på kurset som blir fordelt på to dyktige kursholdere fra klubben. Anette Buind Nordby og Tone Lise Bergkvist.
Anette B. Nordby konkurrere i Elite i rallylydighet og har vært to år i Talenttroppen i Rallylydighet(hvor uttak til landslaget blir tatt). Både Tone og Anette er begge godkjente instruktører hos Norsk Rallylydighetsklubb. Tone konkurrere med nåværende hund i klasse 2.

Spørsmål rettes til rally@stovnerhundeklubb.noPris:
1800,- for medlemmer
2000- for ikke-medlemmer

Deltakelse på kurset forutsetter at man har grunnleggende lydighet på hunden sin, som sitt, dekk og kunne følge fører.
Vi håper å se akkurat DEG og hunden din på kurs!

Corona:
Det blir lagt til rette for å holde avstand, samt renslighet. Har du sykdomssymptomer skal du holde deg hjemme.