Agilitykurs

Nybegynnerkurs

Kurset høsten 2021 er dessverre avlyst
Neste kurs våren 2022

Stovner Hundeklubb arrangerer nybegynnerkurs i agility to ganger i året. For å ha utbytte av dette kurset må hunden din kunne samarbeide med deg, og vi krever derfor at du som forkunnskaper har bronsemerket i lydighet eller tilsvarende.

Aldersgrense for deltakelse er 9 måneder for små og mellomstore hunder, 12 måneder for store hunder.

Våre nybegynnerkurs går over to hele dager og er lagt opp med vekselsvis teori- og praksisundervisning gjennom kursdagen, med etterfølgende 4 kursdager som er på ca 2 timer hver.

Pris: 2500 kr for ikke medlemmer og 2200 for medlemmer.
Kursene er populære, og det er begrenset antall plasser så ikke vent for lenge med å sende oss en epost.

Påmelding sendes til ak@stovnerhundeklubb.no og vi ønsker i påmeldingen å vite rase, alder på hund, navn på hund og navn på fører.

Øvrige kurs

Sommerkurs – AVLYST i 2021
I 2021 har vi endret litt på opplegget fra tidligere år. Vi samles i hallen vår på Kløfta første uka i sommerferien, 21.-24. juni. Agilitykomiteen arbeider med å planlegge kursopplegget. Ta med godt humør og god treningsiver, og bli med på en flott start på sommerferien.

Minikurs
Vi fordyper oss i forskjellige temaer innen Agility. Minikurs varer i 3 til 4 timer, klubbens egne instruktører vil stå for disse kursene, og de inneholder teori og praksis. Disse holdes fortrinnsvis på Grorud i sommerhalvåret.

Andre Agilitykurs og seminarer/workshops
Klubben arrangerer fra tid til annen også andre agiltykurs av forskjellig art, av forskjellig varighet og for forskjellige nivåer og målgrupper. Disse kursene arrangeres primært for klubbens egne aktive medlemmer, men dersom det er ledige plasser vil disse tilbys eksternt. Kursene annonseres da i treningshallen og på nettsidene.