Kurs i rundering 15. – 16. mai 2021 – Fullt

Vi inviterer til helgekurs i rundering med Finn Hugo Øien. Kurset er åpent for alle uavhengig av nivå, da instruktøren tilpasser kursets innhold til den enkeltes behov og nivå.

Finn Hugo Øien er en populær og entusiastisk kursholder som har hjerte for hund og hundetrening.
Han har mer enn 40 års erfaring med hund og har vært både norgesmester og nordisk mester i rundering inkl. kongepokal i rundering. Finn Hugo har totalt 39 NM starter i både spor, rundering og lydighet med 5 hunder totalt. Finn Hugo har også vunnet prisen for årets brukshund 4 ganger med ulike hunder.

Vi håper å treffe dere på kurs.

Dato: 15. – 16. mai 2021
Kl. slett: 10 – 17 begge dager
Sted: Hvaltjern, Fetsund
Påmeldingsfrist: 12. april 2021
Antall deltagere: max 6

Delta med hund: Medlemmer:  kr 1 800
Ikke-medlemmer: Kr 2.100
Observatører: kr 500

I påmeldingsskjema, trykk på nedtrekksmenyen og velg kurstype rundering.

PÅMELDINGVilkår for kurspåmelding

Kurs i brukslydighet 21. – 22. august 2021

Vil du at hunden skal jobbe med deg og ikke bare for en ball eller godbit?Da er dette kurset perfekt for deg!
Andreas Volle har som mål å finne rett harmoni basert på riktig mengde/balanse mellom motivasjon, teknikk og krav.

Andreas har verktøy til å hjelpe deg uansett hvilken gren du holder på med. Kurset er åpent for alle uavhengig av nivå, da instruktøren tilpasser nivået til den enkelte ekvipasje.

Andreas Volle er en velkjent og populær instruktør. Han er hundefører og figurant innenfor IGP og har vært både Nordisk mester og Norgesmester. Han har deltatt på totalt 7 FMBB og FCI VM.

Dato: 21. – 22. august 2021
Kl. slett: 10 – 17 begge dager
Sted: Øvre Romerrike
Påmeldingsfrist: 1. august
Antall deltagere: max 8.

Delta med hund: Medlemmer: kr 2 100
Ikke-medlemmer: Kr 2.400
Observatører: kr 800
I påmeldingsskjema, trykk på nedtrekksmenyen og velg kurstype brukslydighet.

PÅMELDINGVilkår for kurpåmelding

Generell informasjon om kurs

Her finner du generell informasjon om våre kurs. Dersom du har spørsmål i forbindelse med våre kurs ta kontakt med oss på e-post eller tlf.

Kontakt brukshundkomiteen
Prioritering

Påmelding til kurs er bindende

Påmelding til våre kurs er økonomisk bindende. Dersom en annen ekvipasje kan ta din plass slipper du selvsagt å betale. Jo nærmere kursstart du gir beskjed om forfall, jo mindre er muligheten for at vi klarer å fylle opp din kursplass.

Påmeldt kurs – når får jeg informasjon?

Som hovedregel får du  kursinformasjon/betalingsinformasjon etter at påmeldingsfristen er gått ut.

Betaling av kursavgift

Etter at påmeldingsfristen er utløpt sender vi  ut mer informasjon om det enkelte kurs, sammen med betalingsinformasjon.
Betalingsfristen er normalt sett 1 uke etter påmeldingsfristen/vi har sendt ut informasjon.

Automatisk påmelding til kurs

Når du melder deg på kurset så får du ett automatisk svar om at vi har mottatt din påmelding til det aktuelle kurset..
Viktig! Har du ikke fått dette svaret – send oss en mail: bhk@stovnerhundeklubb.no

Venteliste

De som ikke får plass på kurset de har meldt på til vil få tilbud om å stå på venteliste.

Generelle betingelser for kurs

Automatisk svar ved påmelding til kurs

Når du melder deg på kurset så får du ett automatisk svar om at vi har mottatt din påmelding til det aktuelle kurset. Der finnes også litt ekstra informasjon.

Prioritering

Våre kurs er åpne både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ved fulltegning vil Stovners medlemmer vil bli prioritert og ved stor pågang vil de av medlemmene som har bidratt med dugnadsinnsats for BHK, eksempelvis ved å hjelpe til på våre stevner, hatt ansvar for treninger etc bli prioritert.

Påmeldt på kurs – når får jeg mer informasjon?

En generell regel er at du vil få kursinformasjon/betalingsinformasjon etter at påmeldingsfristen er gått ut.

Men, dersom kurset er fulltegnet før fristen, og alle detaljer mht gjennomføringen av kurset er klare, vil du kunne få kursinformasjon tidligere.

(Vi opplyser om dette her fordi noen lurer på hvorfor de får informasjon om et kurs som starter senere enn ett annet de har meldt på. Det har altså sin forklaring.)

Betaling av kursavgift

Etter at påmeldingsfristen er ute vil vi sende ut mer informasjon om det enkelte kurs, sammen med betalingsinformasjon.

Påmeldt på kurs, men forhindret i å delta?

Påmelding til våre kurs er økonomisk bindende. Det betyr at dersom du trekker deg fra kurset så står du økonomisk ansvarlig for kursplassen. Men, dersom en annen ekvipasje kan ta din plass slipper du selvsagt å betale. Jo nærmere kursstart du gir beskjed om forfall, jo mindre er muligheten for at vi klarer å fylle opp din kursplass.

Venteliste