Trening

PARTITRENINGER i bruks

Vi tilbyr ulike treningsgrupper (partitreninger) som ledes av instruktør. Treningene gjennomføres vanligvis en gang i uken, og er en super mulighet til å få trent regelmessig og samtidig få veiledning fra instruktør. På en partitrening må alle deltagere bidra og hjelpe hverandre. For å kunne delta på partitrening må man ha innsikt i øvelsen, f.eks. deltatt i kurs. Les mer om vilkår og påmelding lenger ned på siden.

 

For informasjon om   KURS  i BRUKS  klikk  her

Intensiv BRUKSLYDIGHET – trening i juni  (FÅ plasser igjen!)

Oppstart: torsdag 18. juni 2020

DATO for treninger:

Torsdag 18. juni 18.00 – 21.00
Tirsdag 23. juni kl. 18.00 -21
Torsdag 25. juni kl. 18.00 -21
Tirsdag 30. juni kl. 18.00 -21
Torsdag 2. juli kl. 18.00 -21

Sted: vil variere – Romerike (Hvalstjern/ Skedsmo/ Kløfta / Trandum)
Antall timer totalt: 15 timer
Pris: 650,- (medlemmer) / 750,- (ikke medlemmer)
Instruktør: Anne Gry Øyeflaten
Påmeldingsfrist: løpende (få plasser)

Beskrivelse av treningsgruppen i brukslydighet :
Vi ha fokus på nyinnlæring og videreutvikling av øvelser som inngår i brukslydigheten.
Du velger selv hvilke øvelser / hva du ønsker å fokusere på.
Det arbeides i grupper – og det er derfor viktig at du engasjerer deg i de andre sin trening. Det legges vekt på lesing av hund, ideutveksling, samarbeid og egentrening.

NB. Vi følger FHI sine smittevernregler i forhold til Covid-19 – les vår veileder her: Smittevern 

Påmelding gjør du via skjema på siden her.
Har du problem med skjemaet – send en mail med all informasjon til: bhk(a)stovnerhundeklubb.no

 

 

Intensiv BRUKSLYDIGHET – trening i mars! (FULLT)

Oppstart: torsdag 27. februar 2020  (FULLT)
Sted 1: Jessheim (tirsdager) kl. 18-20.30
Sted 2: Kløfta (torsdager) kl. 20-22
Antall timer totalt: 22,5 timer (siste dag er tirsdag 31. mars)
Pris: 1100,- (medlemmer) / 1300,- (ikke medlemmer)
Instruktør: Anne Gry Øyeflaten
Påmeldingsfrist: 17. februar

Beskrivelse av treningsgruppen i brukslydighet :
Vi ha fokus på nyinnlæring og videreutvikling av øvelser som inngår i brukslydigheten.
Du velger selv hvilke øvelser / hva du ønsker å fokusere på.
Det arbeides i grupper – og det er derfor viktig at du engasjerer deg i de andre sin trening. Det legges vekt på lesing av hund, ideutveksling, samarbeid og egentrening.

Påmelding gjør du via skjema på siden her.
Har du problem med skjemaet – send en mail med all informasjon til: bhk(a)stovnerhundeklubb.no

 

RUNDERING – partitrening

Oppstart: ikke planlagt for våren 2020 
Klokkeslett: 18.00 – ca. 21.00
Sted: Romerike / Oslo
Antall timer: 21 timer
Pris: 
Instruktør: Bestemmes senere
Påmeldingsfrist: 1. mars

Beskrivelse rundering:
Vår målgruppe er klubbens runderingsinteresserte. Både de som ønsker delta for aktivitetens skyld, og de som har ambisjoner om å konkurrere i bruks (eller allerede konkurrerer).
På partitreningene gis individuell veiledning til ekvipasjene, og deltakerne deltar aktivt med å hjelpe de andre på gruppen. For å delta på partitrening må man ha deltatt på kurs eller ha erfaring fra rundering tidligere.

Det er viktig at de som melder seg på partitreningene i rundering stiller opp på treningene – da vi er avhengige av hverandre for å få gode treninger.

FELTSØK – partitrening 

Oppstart: Ikke planlagt for våren 2020
Sted: Romerike – området (kan flyttes sørover ved for mye snø!)
Klokkeslett: 18.00 – ca. 21.00
Antall timer: 21 timer
Pris: 
Instruktør: 
Påmeldingsfrist: 1. mars

Beskrivelse feltsøk:
Som de fleste har sett så har feltsøk blitt en viktig øvelse allerede i de lavere klassene i bruksprogrammet.
Vi tilbyr derfor en treningsgruppe som fokuserer på denne øvelsen.
Vår målgruppe er deg som ønsker å lære mer om øvelsen feltsøk, enten for konkurranser eller for aktivering.
En forutsetning for å delta er at hunden kan hente en gjenstand, og levere til deg. (Behøver altså ikke perfekt apportering, ei heller å hente gjenstanden på 50 meter).
Hvor vi holder til vil variere, da variasjon i miljø er viktig.

SPOR – partitrening

Oppstart: ikke planlagt for våren 2020
Sted: Romerike
Klokkeslett: 18.00 – ca. 21.00
Antall timer: 21 timer 
Pris: 
Instruktør: 
Påmeldingsfrist: 1. mars

Beskrivelse spor:
Vår målgruppe er klubbens sporinteresserte, både de som ønsker å konkurrere og de som ønsker å spore som en aktivering. På partitreningene hjelper gruppen hverandre, og instruktør veileder og støtter.
For å delta på partitrening i spor må man ha deltatt på kurs, eller ha erfaring fra sportrening tidligere.

Hvor vi holder til vil variere, da variasjon på underlag et viktig i sporutviklingen til hunden, men det blir fortrinnsvis på Øvre Romerike.

 

 

 

Treningssamling i Brukshund  

Vi inviterer igjen til treningssamling for ALLE bruksinteresserte på Finnskogen Kro og Motell, Svullrya, Finnskogen. Oppstart: Fredag 5. juni 2020 Slutt: Søndag 7. juni 2020 Det er supre forhold og flere alternativer for overnatting, men det er først til mølla-prinsippet som gjelder for bestilling av overnatting. Vil du være med bestill på FinnskogenKro og Motell Alternativ for overnatting er Finnskogen Turist og Villmarksenter Vi tilbyr treningsgrupper både i spor og rundering og hjelper hverandre. Det er også anledning til lydighetstrening og felt for de som ønsker. Høy sosial faktor er en selvfølge hososs. Treningssamlingen er åpen også for ikke-medlemmer av Stovner HK. Kjenner du noen som kunne tenke seg å bli med – del arrangementet – vi blir kjent underveis og jo flere jo bedre. Vi anbefaler å gå for frokost- og lunsjpakke og satser på felles grilløkter til middag 🙂 For å melde deg på gjør som følger: 1. Send en e-post til bhk@stovnerhundeklubb.no og oppgi navn hund og hva du ønskerå trene. Vi setter opp rene spor og runderingsgrupper, så velg enten spor eller rundering. Bytting internt mellom lagene er i orden. Påmeldingsfrist 2. mai 2. Bestill overnatting og bespisning selv. Oppgi at du er fra Stovner Hundeklubb. https://finnskogen.no/overnatting/ Telefon:90 17 50 84 Epost: eva@finnskogen.no Vi håper å treffe deg 🙂 

Vilkår partitrening: Partitreningene i bruks er åpen for både medlemmer og ikke medlemmer av Stovner hundeklubb. (Endring innvilget f.o.m. 2020) Det er begrenset kapasitet på parttreningene. Ved fulltegning prioriteres medlemmer som bidrar inn i klubben. Plasser fordeles etter at påmeldingsfristen er ute. Vi tar forbehold om evt. endringer av instruktører.

Påmelding partitrening: Bruk påmedlingsskjemaet på nettsiden, og dobbeltsjekk at du velger riktig aktivitet/partitrening. Du får da et automatisk svar med litt informasjon. Ytterligere informasjon om treningene, innbetaling m.m. får du etter at påmeldingsfristen har gått ut. Påmelding til partitrening er økonomisk bindende. Dersom du blir forhindret fra å delta – gi oss beskjed på mail: bhk@stovnerhundeklubb.no  Dersom du har problem med påmeldingsskjemaet – send all informasjon på mail til: bhk@stovnerhundeklubb.no Har du spørsmål om våre paritreninger? Send oss en e-post.


HVALSTJERN – Fetsund Til Hvalstjern Skistadion fra Lillestrøm: Kjør riksvei 22 i retning Bjørkelangen. I krysset mellom riksvei 22 og riksvei 170 tar du riksvei 170 og kjører ca. 2 km før du tar av til høyre skiltet Hvaltjern skistadion. Hold så til venstre, kjør under en bro og ta til høyre ved oppslagstavlen. Avstanden fra Lillestrøm stasjon til avkjøringen mot Hvalstjern skistadion er ca. 12 km. 

TRENINGSHALLEN  Fra Oslo til treningshallen på Kløfta Kjør E6 nordover, ta av ved Kløfta. I første rundkjøring tar du til høyre, i andre rundkjøring tar du til venstre (3. avkjøring), Rv 450. Kjør ca. 1 km og ta til venstre (mot Ullensaker kirke), kjør forbi kirken (hold venstre) og ta første gårdsvei til venstre. Kjør ned bakken og hallen ligger på høyre side. Adresse: Søndre hauger gård, Kjerkevegen 10, 2040 Kløfta, Norge