Våre instruktører

[vc_row][vc_column][vc_column_text]I Stovner Hundeklubb har vi mange instruktører med forskjellig bakgrunn, men felles for de alle er at de brenner for at nettopp du skal få ett enda bedre hundehold. Instruktørene våre ønsker å dele sin kunnskap med DEG![/vc_column_text][vc_tta_accordion][vc_tta_section i_type=»openiconic» i_icon_openiconic=»vc-oi vc-oi-user» title=»Anne Gry Øyeflaten» tab_id=»1533127597423-b6066379-87ab» add_icon=»true»][vc_column_text]Anne Gry gikk sine første instruktørkurs i brukshund hos Major Randulf Gimre (Forsvarets Hundeskole), Kurt Blixt og Lars Fält på 90 tallet. Siden den gang har det blitt mange kurs og treninger i inn- og utland i ulike grener.
Anne Gry har fokus på positiv hundetrening, og ønsker at hundene skal jobbe med intensitet, glede og konsentrasjon. Hun vektlegger grunnferdigheter, gode belønninger, motivasjon og samspill. Hun mener også at det er viktig at man evaluerer sine treninger.
Hun har deltatt på flere norgesmesterskap i både spor og rundering med flere hunder. I 2013 ble hun Norgesmester i spor (NBF) med Havrevingens Ambra *Udda* (Korthåret Hollandsk Gjeterhund).
Ved siden av å konkurrere i A spor og A rundering konkurrerer denne ekvipasjen også i IPO, SL, FH (lange IPO spor), Elite lydighet, Heelwork to Music og Freestyle.
Havrevingens Ambra har oppnådd championat i 4 ulike grener; Bruks, Lydighet, Heelwork to Music og utstilling.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_type=»openiconic» i_icon_openiconic=»vc-oi vc-oi-user» title=»Else Feet» tab_id=»1533127597463-5fc9b883-9da3″ add_icon=»true»][vc_column_text]Else elsker å trene hund, spesielt skogsarbeid og lydighet!
Else har tre hunder- En lapphund, Goya, og to Border Collier, Ciao og Wixie. Goya har opprykk til C rundering og har gått klasse 2 i LP. Goya trives ikke med å konkurrere, så hun er nå en sprek pensjonist. Med Ciao og Wixie trenes det lydighet (mest på vinteren) og bruks på sommeren. Begge to er lydighetschampioner og har vært/er på rekruttlaget i lydighet. For 2018 er målet med begge NM i rundering.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_type=»openiconic» i_icon_openiconic=»vc-oi vc-oi-user» title=»Widar Bratlie» tab_id=»1533128001772-9c702fdc-c57d» add_icon=»true»][vc_column_text]Widar Bratlie har drevet med hund siden 1991.
Dobermann var «min» rase tidligere, og jeg har hatt 3stk hannhunder som alle gikk spor, rundering, felt, brukslp og vanlig lp.
Jeg har nå Border Collien Wilddog Kip som jeg har konkurrert med i Elite lydighet, A Rundering og spor. Vi var med på NM rundering 2015 hvor vi ble nr 11 av 15. 😉
Jeg er brukshund dommer, trinn 2 brukshund instruktør, testleder og figurant for funksjonsanalyse og karaktertest.
Kip er nå en «gammel mann» og har blitt brukshundkonkurransepensjonist .[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_type=»openiconic» i_icon_openiconic=»vc-oi vc-oi-user» title=»Hanne Skjelstad» tab_id=»1533128198605-6af44e15-094c» add_icon=»true»][vc_column_text]Jeg heter Hanne Skjelstad. Jeg fikk min første hund, en Dansk-Svensk Gårdshund, da jeg var 13 år gammel. Nå har jeg to Shetland Sheepdogs. Alle mine tre hunder har vært innom lydighet, bruks og agility, selv om agility er hundesporten jeg brenner for. Jeg begynte med agility som 14-åring, og konkurrerer i dag med mine to Sheltier (en i klasse 2 og en i klasse 3). Jeg gikk hundelinja på Natur VGS, og fikk toppkarakter på deres eksamen for hundetrenere. Nå går jeg et bachelorstudium i læringspsykologi med vekt på atferdsanalyse ved universitetet OsloMet.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_type=»openiconic» i_icon_openiconic=»vc-oi vc-oi-user» title=»Siri Segalstad» tab_id=»1533128259068-8d683d89-b7eb» add_icon=»true»][vc_column_text]Siri har vært agilityinstruktør i Stovner Hundeklubb siden 2007 på forskjellige nivåer fra nybegynnere til klasse 3-utøvere. Hun har skrevet boka «Agility 1-2-3». Hun har konkurrert agility i snart 20 år, først med Colliene Cindy og Foxy, og senere med Shetland Sheepdog’ene Astra og Robin.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_type=»openiconic» i_icon_openiconic=»vc-oi vc-oi-user» title=»Irene Yrstad» tab_id=»1533128335588-511c0cac-9c1d» add_icon=»true»][vc_column_text]Jeg har holdt på med Agility i 8 år og konkurrerer nå med mine tre Shetland sheepdogs Lukas, Twix og Smash og har begynt å trene min lille valp Zalto. Jeg elsker å løpe Agility, så mye fart, glede og adrenalin! Og det beste av alt: hundene er så lykkelige på trening! Jeg synes det er utrolig inspirerende å instruere og holder mange kurs gjennom året, samt instruerer her i Stovner HK.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]