Klubbeffekter

Vis din klubbtilhørighet og bruk klubbeffekter på alle treninger og stevner!

Ny kolleksjon fra Trimtex.

Nå er den nye kolleksjonen av klubbtøyet her. Vi er så heldige at vi har fått Trimtex som vår leverandør av klubbtøy.

Nettbutikken til Trimtex er åpen 1 til 2 ganger i året – ta kontakt med din komitè om du ønsker å kjøpe  klubbtøy.

Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/stovner-hundeklubb/
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn stovnerhund18 i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

 

I nettbutikken velger du hva du måtte ønske av jakke, vest, t-skjorte, bukse eller tights – bestiller og betaler og klubbtøyet kommer i posten rett til deg.

Comet Sport, Lillestrøm.

Noen av klubb-klærne kan kjøpes hos Comet Sport Lillestrøm, som vi har en god avtale med. I denne forretningen vil Stovners medlemmer kunne få opptil 20% rabatt på alle varer (unntatt tilbudsvarer) mot å vise medlemskort (eller kvittering for betalt medlemsavgift).

 

T-skjorter

Kortermet T-shirt med logo – velg mellom fargene kongeblå eller sort.
Her har vi størrelsene Small, Medium, Large og X-Large.

 

Tynn fleece jakke.

Tynn fleece jakke med to glidelåslommer i fargen kongeblå. Stovner logo på rygg og forstykke.

 

Vår klubbjakke.

Vi har Hundeførerjakken til Canelana som vår klubbjakke.

Hundeførerjakken fås i blå med hvitt broderi, eller i sort med hvitt broderi. Stovner logo er brodert på rygg og forstykke. Du kan velg om du vil ha navnet ditt under logoen på forstykket. Jakkene er gjennomfarget, dvs fargen er blå eller sort også på innsiden.

Denne jakken kan kjøpes av medlemmer i klubben direkte fra Canalana sin nettbutikk.  Canelana har logo og de andre detaljene til klubbens jakke. Prisen på en klubbjakke varierer litt fra klubb til klubb, avhengig av antallet som er bestilt fra klubben tidligere. Prisen som ligger inne  i nettbutikken til Canelana, er standard pris. Betal med Klarna faktura og Canelana korrigerer beløpet på fakturaen avhengig av prisen til Stovner Hundeklubb. Leveringstiden er ca. 6 uker. Skriv i kommentarfeltet hvilken farge det skal være på jakken, om det skal broderes navn under klubblogoen foran og eventuelle andre detaljer, for eksempel individuell tilpasning av målene (som ekstra hoftevidde, kortere eller lengre ermer og jakke). Canelana tar kontakt hvis de har spørsmål. Send gjerne epost til ingrid@canelana.no hvis du lurer på noe.

Tykkere fleece jakke.

Denne jakken fås i dame eller herremodell. Fargen er kongeblå med brodert Stovner Hundeklubb logo på forstykke. Jakken er fra Canelana og har to side-lommer med glidelås og fås i str.  XS -XXXL.

Bestilling blir gjort ca 1 gang i året.

Fleece lue.

Lue lik den litt tykkere fleece-jakken med Stovner Hundeklubb logo brodert i hvitt foran. Vi har luer for salg , send mail til kik@stovnerhundeklubb.no. Luen koster kr.150,00