Medlemsfordeler

Det lønner seg å være medlem!

Vi anbefaler våre medlemmer å benytte seg av medlemstilbudene fra våre samarbeidspartnere.
Skriv ut kvittering på betalt medlemskap til Stovner Hundeklubb og ta den med når du handler.

Dyrenes Venn

Medlemsrabatt – forebyggende behandling.
Få ekstra gode rabatter på alle vaksiner, vaksine+nesevaksine, microchip(inkl.avgift til dyreidentitet), kloklipp, attest ormekur, pass, HD-røntgen, HD/AD røntgen, tannrens (evt. tannrøntgen kommer i tillegg) vaksine+id + chip (inkludert avgift til dyreidentitet), konsultasjon 15 min, konsultasjon 30 min og resept uten konsultasjon.

Bestill time på www.dyrenesvenn.no
Sinsen |Tveita| Eiker | Strømsø | Lillestrøm | Sarpsborg |

Dyrenes Venn

Comet Sport

T-skjorter og tynne fleece-jakker til klubbpris. Alle varer i forretningen opptil 20% rabatt (unntatt tilbudsvarer).

Comet Sport

Agria

Medlemmer hos Stovner Hundeklubb og NKK får 10% rabatt på forsikring hos Agria.

Agria

Viken Teppevask

Stovner Hundeklubb har fått en medlemsavtale med Viken Teppevask AS.
Som hundeeier har vel de fleste av oss fått noen uhell og litt mere skitt i gulvteppene enn folk flest.
SHKs medlemmer betaler 153,55 pr. kvm. Prisen inkluderer da henting og levering.
Minimumspris er kr. 500,-.
Leveringstid er 5 til 7 virkedager. Husk å vise betalt medlemskontingent.
Avtalen gjelder for Oslo, Rælingen, Fjerdingby, Enebakk, Strømmen, Lillestrøm, Nittedal, Skedsmo og tettsteder som faller inn under forannevnte. Jessheim har kjøretillegg på kr. 299,-.
Bestilling til: post@vikenteppevask.no eller tlf.: 468 81 624.