Treningsgrupper Bruks

Generell informasjon om våre treningsgrupper

Vi har treningsgrupper som ledes av instruktør. Treningene er åpne for klubbens medlemmer og ikke-medlemmer. Treningene gjennomføres vanligvis en gang i uken, og er en super mulighet til å få trent regelmessig og samtidig få veiledning fra instruktør. I en treningsgruppe må alle deltagere bidra og hjelpe hverandre.

For å kunne delta på treningsgruppene må man ha innsikt i øvelsen, f.eks. deltatt i kurs.
 Vi tilbyr treningsgrupper i feltsøk, spor og rundering.

Vi tar forbehold om evt. endringer av instruktører. Les  mer om treningsgruppene våre under og meld deg på (scroll deg ned på siden)

Feltsøk – treningsgruppe

Feltsøk er en viktig øvelse i bruksprogrammet i tillegg er det noe de fleste hunder elsker.
Vår målgruppe er deg som ønsker å lære mer om øvelsen feltsøk, enten for konkurranser eller for aktivering.
En forutsetning for å delta er at hunden kan hente en gjenstand, og levere til deg. (Behøver altså ikke perfekt apportering, ei heller å hente gjenstanden på 50 meter).

Oppstart: Mandag 16. august 2021
Avsluttes: Mandag 13. september
Klokkeslett: 18 – 21
Sted: Hvaltjern, Fetsund
Antall timer: 15 timer
Instruktører: Kristin Hekne Thoresen og Sylvia Lindkjølen

Pris medlemmer: kr. 900,-
Pris ikke-medlemmer: kr. 1 200,-
Påmeldingsfrist: 20. juli 2021

Spor – treningsgruppe

Vår målgruppe er klubbens sporinteresserte, både de som ønsker å konkurrere og de som ønsker å spore som en aktivering. På partitreningene hjelper gruppen hverandre, og instruktør veileder og støtter.

For å delta i treningsgruppe i spor må man ha deltatt på kurs, eller ha erfaring fra sportrening tidligere.
Hvor vi holder til vil variere, da variasjon på underlag et viktig i sporutviklingen til hunden, men det blir fortrinnsvis på Øvre Romerike.

Oppstart: Tirsdag 10. august , deretter fast på tirsdager.
Klokkeslett: kl. 18 -21
Sted Nittedalsormådet
Antall timer: 20 timer
Instruktør: Anne Tvedt/Tom Skjellerud

Medlemmer: 900,-
Ikke-medlemmer: 1 200,-
Påmeldingsfrist.: 20. juli 2021

Rundering – Treningruppe

Vår målgruppe er klubbens runderingsinteresserte. Både de som ønsker delta for aktivitetens skyld, og de som har ambisjoner om å konkurrere i bruks (eller allerede konkurrerer).
På treningsgruppene gis individuell veiledning til ekvipasjene, og deltakerne deltar aktivt med å hjelpe de andre på gruppen. For å delta på treningsgruppen må man ha deltatt på kurs eller ha erfaring fra rundering tidligere.
Det er viktig at de som melder seg på treningsgruppene i rundering stiller opp på treningene – da vi er avhengige av hverandre for å få gode treninger.

Oppstart: Torsdag 12. august 2021 og fast på torsdager
Klokkeslett: 18 – 21