Agilitykurs

Nybegynnerkurs 4. – 5. mai 2024


Stovner Hundeklubb arrangerer nybegynnerkurs i agility to ganger i året. For å ha utbytte av dette kurset må hunden din kunne samarbeide med deg, og vi krever derfor at du som forkunnskaper har bronsemerket i lydighet eller tilsvarende.

Aldersgrense for deltakelse er 9 måneder for små og mellomstore hunder, 12 måneder for store hunder.

Våre nybegynnerkurs går over to hele dager og er lagt opp med vekselsvis teori- og praksisundervisning gjennom kursdagen.

Kurset holdes på Kløfta.


Pris: 2600 kr for ikke medlemmer og 2400 for medlemmer.
Kursene er populære, og det er begrenset antall plasser så ikke vent for lenge med å sende oss en epost.

Påmelding sendes til ak@stovnerhundeklubb.no og vi ønsker i påmeldingen å vite rase, alder på hund, navn på hund og navn og adresse på fører.


Øvrige kurs

Minikurs
Vi fordyper oss i forskjellige temaer innen Agility. Minikurs varer i 3 til 4 timer, klubbens egne instruktører vil stå for disse kursene, og de inneholder teori og praksis. Disse holdes fortrinnsvis på Lillomarka arena i sommerhalvåret.

Andre Agilitykurs og seminarer/workshops
Klubben arrangerer fra tid til annen også andre agiltykurs av forskjellig art, av forskjellig varighet og for forskjellige nivåer og målgrupper. Disse kursene arrangeres primært for klubbens egne aktive medlemmer, men dersom det er ledige plasser vil disse tilbys eksternt. Kursene annonseres da i treningshallen og på nettsidene.