Om Stovner Hundeklubb

Stovner Hundeklubb ble stiftet i 1972 og er en hundeholdsklubb og en aktivitetsklubb som er åpen for alle hunder. Klubbens formål er å arbeide for et godt og ansvarsbevisst hundehold, skape et godt miljø og forståelse for hundehold og ivareta medlemmenes felles interesser.

Stovner Hundeklubb har ca. 650 medlemmer. Våre aktiviteter foregår stort sett på Lillo Arena på Grorud, Hvaltjern skistadion i Fetsund og i vår hundehall på Kløfta. Klubbens hovedaktiviteter er Agility, Brukshund, Rallylydighet og Lydighet. Valpekurs og andre kurs foregår på Stovner i Oslo.

Hva kan Stovner Hundeklubb tilby deg og din hund?

  • Kunnskap om positivt hundehold.
  • Miljøtrening.
  • Sosialt fellesskap.
  • Trenings- og konkurransemiljø i lydighet, agility, rallylydighet og bruks.
  • Kurser innen hundehold, lydighet, agility, rallylydighet og bruks.
  • Medlemsmøter.

NKK

Stovner Hundeklubb engasjerer seg internt innen Norsk Kennel Klub. Det å påvirke hundeeiernes egen organisasjon til å arbeide for hundesak og positiv hundeaktivitet er et viktig arbeid. Særlig i dag hvor vi ser at media fokuserer så sterkt på uheldig hundehold er det viktig at hundeklubber har en positiv beredskap. Det at klubben også tar ansvar og engasjerer seg innen NKKs organer er viktig for å få gjennomslag for våre ideer hos andre hundeklubber.

Instruktører og dommere

Klubben har i dag mange NKK-godkjente, dyktige instruktører på forskjellige nivåer – alt fra trinn I til trinn III i bruks, lydighet og agiliy. Inntektene fra kursene generer inntekter til klubben som igjen gir en viss handlefrihet som kommer medlemmene til gode. Klubben har også dommere i de forskjellige grenene.

Klubbens hovedsponsor er Royal Canin.

Vi håper Stovner Hundeklubb gir deg et bilde av en komplett hundeklubb. en hundeklubb med hunden og hundehold i sentrum, uavhengig av rase. En hundeklubb hvor man er opptatt av å ha både bredde og topp.