Brukshund kurs

På denne siden finner du kurs vi tilbyr innenfor bruks.


Kurs i rundering 14. – 15. oktober 2023 gjennomført

Vi tilbyr et helgekurs i rundering med Sylvi Nilsen.

Målgruppe: Kurset passer både for deg som har som har mål om å konkurrere med hunden din i rundering eller allerede konkurrerer
For å få utbytte av kurset skal hunden ha god innkalling og vise interesse for gjenstander. Forutsetning for å delta på kurset er du har har apportering inne (bringkobbel eller løsbitt eller hals melding.

Kort om instruktøren

Sylvi er Trinn II instruktør i bruks. I tillegg er hun instruktør og dommer i Norske redningshunder.

Sylvi har i dag 2 «jakt» Golden retrievere, Ferrari og Merida. Hun har også hatt mor til Ferrari, Amy som var en ivrig og god redningshund, og en racer i brukshund-konkurranser. Hun driver et lite oppdrett av jakt-golden. Sylvi har flere ganger kvalifisert seg til å delta i NM, både i spor og rundering, samt deltatt i Nordisk Mesterskap i rundering. Hun har i tillegg 3 pall-plasseringer i The Challenge. Sylvi har kvalifisert seg til NM i bruks i både spor og rundering i år.

Hun har tatt en rekke mentalkurs hos Østlies hundesenter og Barbro Börjesson, og i flere år vært instruktør på NBF brukshund-uke på Sølen

Praktisk informasjon om kurset

Dato: 14. – 15. oktober 2023
Kl. slett: 10 – ca 16 begge dager
Sted: Hvaltjern, Fetsund
Påmeldingsfrist: 1 . oktober 2023
Antall deltagere: max 5

Kursavgift

Medlemmer av Stovner Hundeklubb:
Delta med hund: kr 2.200

Ikke-medlemmer
Delta med hund: kr 2.500

Påmelding

For påmelding til kurset klikk i boksen for påmeldingsskjema under, klikk på nedtrekksmenyen og velg kurstype rundering. Fyll inn øvrig informasjon i skjemaet.

Kurs i feltsøk 9. – 10. september 2023 – gjennomført

Vi tilbyr kurs i feltsøk med Anne Gry Øyeflaten.

Målgruppe: Kurset passer både for deg som har som har mål om å konkurrere med hunden din eller allerede konkurrerer samt du som er nysgjerrig på feltsøk og vil lære mer.
For å få utbytte av kurset må hunden ha god innkalling og vise interesse for gjenstander.

Kort om instruktøren

Anne Gry er utdannet NKK trinn II i bruks, brenner for trening av hund og oppdaterer sin kunnskap jevnlig kursdeltagelse og treninger i inn- og utland innen flere grener, først og fremst bruks, lydighet, htm og IPG.
Hun har trent opp flere hunder og har deltatt på flere norgesmesterkap innen spor og rundering. I dag har Anne Gry den Hollandske gjeterhunden Havrevingens Poppa, som spesialiseres innenfor IPG og oppnådde IPG3 høsten 2021.

Anne Gry fokuserer på positiv hundetrening og målet er at hundene skal jobbe med selvtillit, intensitet, glede og konsentrasjon. Hun er en engasjert instruktør, med et godt øye for detaljer, men ser også helheten. Hun har bred rasekunnskap og fokuserer på hvordan man skal trene hunden slik at den lykkes og presterer i konkurranse så vel som trening.

Praktisk informasjon om kurset

Dato: 9. – 10. september 2023
Kl. slett: 10 – ca 16 begge dager
Sted: Hvaltjern, Fetsund
Påmeldingsfrist: 28 . august 2023
Antall deltagere: max 6

Kursavgift

Medlemmer av Stovner Hundeklubb:
Delta med hund: kr 1.800

Ikke-medlemmer
Delta med hund: kr 2.200

Påmelding

For påmelding til kurset klikk i boksen for påmeldingsskjema under, klikk på nedtrekksmenyen og velg kurstype feltsøk. Fyll inn øvrig informasjon i skjemaet.